Pametne posodobitve za Wordpress

WP Toolkit Deluxe ponuja zmogljive vtičnike za WordPress & upravljanje tem, krepitev varnosti, avtomatizacija, kloniranje in varnostno kopiranje/obnovitev vse z ene uporabniku prijazne nadzorne plošče.

Znebite se ugibanja in dela pri upravljanju WordPressa. Poleg vsega, kar bi pričakovali, od enostavnega varnostnega kopiranja in obnovitev do upravljanja indeksov iskalnikov in prijave v WordPress z enim klikom, dobite tudi samodejne pametne posodobitve, uprizarjanje in kloniranje za preprosto podvajanje ali testiranje obstoječih spletnih mest, utrjevanje varnosti z enim klikom, in še veliko več!

Edino orodje, ki ga boste kdaj potrebovali...

Hitro ustvari & Enostavno

Namestite in konfigurirajte vtičnike in teme, da prilagodite videz in občutek katerega koli (ali vseh) svojih spletnih mest WordPress hkrati z le nekaj kliki.

Varno eksperimentirajte

Klonirajte katero koli obstoječe spletno mesto WordPress, da preizkusite dizajne, vtičnike ali kateri koli vidik vašega spletnega mesta. Nato kadar koli sinhronizirajte nazaj na svoje spletno mesto v živo.

Uživajte v varnosti

En sam klik gumba bo skeniral in zaščitil vaša spletna mesta WordPress pred izbranimi varnostnimi tveganji. Določena mesta ali strani lahko tudi zaščitite z geslom.

Samodejne posodobitve

Pametne posodobitve samodejno prepoznajo in analizirajo posodobitve glede združljivosti in varnosti, nato pa namestijo ali vas obvestijo o morebitni težavi, kar zagotavlja varnost vašega spletnega mesta.

Kloniranje & Utrjevanje mase

Ustvarite dvojnik svojega spletnega mesta v živo, da eksperimentirate z njim, in hkrati zaščitite vsa svoja spletna mesta WordPress z enim samim klikom.

Način vzdrževanja

Odstranite svoje spletno mesto, medtem ko prikazujete sporočilo po meri.

Najbolj popoln, varen in vsestranski komplet orodij za WordPress

WP Toolkit Deluxe ponuja vse, kar potrebujete za namestitev, konfiguracijo, posodobitev in zaščito spletnih mest WordPress. Nadgradite na WP Toolkit Deluxe še danes.

Začnite uporabljati WP Toolkit Deluxe še danes!

Prijavite se, če si želite ogledati cene, ki jih želite dodati obstoječemu gostovanju

Prijavite se zdaj

Frequently Asked Questions

Kaj je WP Toolkit?

WP Toolkit je upravljalni vmesnik za WordPress iz cPanel in Plesk, ki vam omogoča namestitev, konfiguracijo in upravljanje spletnih mest WordPress.

V čem je WP Toolkit Deluxe drugačen?

WP Toolkit Deluxe je plačljiva nadgradnja z naprednimi funkcijami, vključno z upravljanjem vtičnikov in tem, uprizarjanjem, kloniranjem, pametnimi posodobitvami in več.

Kaj so pametne posodobitve?

Smart Updates samodejno preizkusi posodobitve za teme, vtičnike, jezike in sam WordPress v popolnoma varnem okolju brez tveganja za vaše spletno mesto v živo.

Koliko stane WP Toolkit?

WP Toolkit Deluxe je na voljo kot dodatek za ustrezne pakete gostovanja. Za ogled cen se prijavite za ogled cen vaših obstoječih domen ali se podpišite gor kot nova stranka. Preberite več

Kako dostopam do WP Toolkit?

Če imate dostop, boste na nadzorni plošči cPanel našli ikono in povezavo WP Toolkit. Za tiste, ki imajo WP Toolkit Deluxe, boste našli tudi povezavo za prijavo v pogledu storitve gostovanja v našem območju za odjemalce.