O nas

Naša vizija je biti vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

1. Svoboda

Svobodno in odgovorno ustvarjamo nove priložnosti in uresničujemo svoje poslanstvo.

2. Kreativnost

S srčno kreativnostjo ustvarjamo dodano vrednost zase in za stranke.

Za kaj se zavzemamo?

(naše vrednote)

3. Uspeh

Uspešne zgodbe nam dajejo vrednost in veselje.

4. Odnosi

Povezujemo se s srčnimi in uspešnimi ljudmi ter z zgledom gradimo pristne odnose.

Ekipa

Stalna ekipa

Dejan Kletečki

CEO in strokovnjak za celostni nastop na spletu

Tanja Jesenšek

Co-founder, UX/UI oblikovalka

Sara Klinar

Co-founder, spletna oblikovalka

Nejc Jerala

SEO strokovnjak

Zunanji strokovnjaki

Naša zaveza k doseganju dobrih rezultatov za naše stranke se odraža v skrbno izbrani ekipi, ki vključuje naslednje zunanje strokovnjake:

Senior Developer

Skrbi za napredne funkcije naših strani

SEO Specialist

Ker je dober SEO ključ do uspeha

Marketing strokovnjak

Nepogrešljiv pri oglaševalskih kampanijah

Senior grafični oblikovalec

Ne gre brez finega dizajna

Kaj pravijo
naše stranke?

David Berdajs

Inzenir.si

Starfinitju smo zaupali naš nov projekt, izdelavo precej obsežne spletne strani s sistemom članstva, ogromno različnimi vsebinami in funcionalnostmi, dodatno pa smo želeli, da se vse našteto samodejno posodablja oz. za to skrbijo uporabniki sami. Dejan s katerim smo bili v kontaktu je za ta osnutek našel kup odličnih rešitev, ki so bistveno zmanjšale ceno (ni bilo potrebno iti v povsem “custom” programiranje), ob vsakem koraku oz. napredku v izdelavi pa smo bili obveščeni preko e-pošte ali telefona. Prav tako se predvideni stroški izdelave niso spreminjali, vedno se je iskala rešitev znotraj začrtanega finančnega okvirja. V primeru, da bi dodatni vložek močno izboljšal funkcionalnosti pa smo bili o tem obveščeni, točno se nam je prikazalo kako bo to izboljšalo delovanje in tako smo se veliko lažje odložili za zvišanje budgeta.

Kar nas je najbolj navdušilo glede splošnega sodelovanja je zagotovo 24/7 odzivnost v skoraj dobesednem pomenu. Dejan nam je na razna vprašanja in prošnje odgovarjal praktično takoj, ne glede na to ali je bil vikend, praznik ali pozno po delovnem času. Nujne zadeve so bile izvedene v roku 1-2 dni in zelo hitro smo usklajevali stvari. Kar pa nas še danes preseneča je vrsta storitev, ki jih ponujajo - od same izdelave spletnih strani, do dizajna, administracije Google Workspace-a in Microsoft Business računov, do optimizacije SEO itd… Od začetnega plana za izdelavo spletne strani smo sedaj sodelovanje razširili še na veliko drugih področij za katere ponujajo svoje storitve.

Tanja Skaza

Inštitut Skaza

Starfiniti je kot odkritje pravega sodelavca, ki ne le sledi istim vrednotam, temveč jih živi iz srca. Navdušili so me s svojo predanostjo in globokim razumevanjem poslanstva Inštituta Skaza. Njihova strast do dela in neomajna vera v to, kar počnejo, mi daje zaupanje, da se jim prepuščam, kot strokovnjakom za spletne strani.  

Ni jim vseeno le za tehnične vidike naših spletnih strani, temveč tudi za človeški faktor. Se ne zadovoljijo s površinskimi rešitvami; vedno iščejo načine, kako izboljšati uporabniško izkušnjo obiskovalcev. 

Njihova odprtost za moje ideje in zmožnost, da jih združijo s svojim strokovnim znanjem, nam prinašajo rezultate. Vedno so pripravljeni pomagati, ne glede na izzive, ki se pojavijo. Zavedajo se, da gre za več kot le tehnično delo - gre za gradnjo mostov med nami in našimi strankami. Hvala, ker ste več kot le strokovnjak. Ste srce našega digitalnega doživetja.

Tanja Čajavec

365° DIGITAL

Naša izkušnja sodelovanja z njimi je bila izjemno pozitivna in uspešna.

Dejan in ekipa Starfiniti so pokazali visoko raven strokovnosti, predanosti in tehničnega znanja pri izvedbi našega projekta. Njihovo razumevanje naših potreb in ciljev je bilo ključnega pomena pri oblikovanju spletne strani, ki popolnoma odraža našo vizijo in poslovne zahteve.

Komunikacija med nami in ekipo Starfiniti je bila vedno jasna, odzivna in učinkovita. Ves čas so nas obveščali o napredku projekta in nas usmerjali skozi celoten proces. Delo je bilo opravljeno v predvidenih rokih, kar je bilo izjemno pomembno za nas.

Poleg tega so nas impresionirali s svojo kreativnostjo in oblikovalskim pristopom k projektu. Rezultat je bila spletna stran, ki je ne samo funkcionalna in tehnično dovršena, ampak tudi estetsko privlačna in uporabnikom prijazna.

Naša izkušnja s Starfinitijem je bila izjemna, in z veseljem jih priporočam vsem, ki iščejo zanesljivega in visoko usposobljenega partnerja za izdelavo spletne strani. Hvala Dejanu in ekipi Starfiniti za odlično opravljeno delo!

Miha Hrovat

Treecelet

S Starfiniti delamo od samega začetka Treecelet, kar je seveda znak, da smo s sodelovanjem zadovoljni. Nudijo nam vse, kar potrebujemo - gostovanje, tehnične rešitve strani, dizajni, licence vtičnikov...

Skupaj smo naredili sigurno več kot 5 strani, od tega različne spletne trgovine, kot tudi B2B platformo za sajenje dreves drugih podjetij. Vedno nam pomagajo poiskati najboljšo rešitev, ki je trenutno na trgu. Po njihovem priporočilu smo pred kratim prišli na nov WordPress urejevalnik, kar se je izkazalo za vrhunsko potezo. Z veseljem priporočam.

Naši podatki

Pisarna

Inkubator savinjske regije,
Mariborska cesta 7, 3000 Celje

PE v Ljubljani

S HUB, Piovarniška ulica 6,
1000 Ljubljana

Starfiniti d.o.o.

Pod Gabri 33, 3000 Celje

Davčna številka: SI55172555
Matična številka: 6932266000
IBAN: SI56 6000 0000 0954 939

Sledite našim objavam za vaš uspeh na spletu.

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.