Izdelava spletnih trgovin

Z vami soustvarjamo uspešne projekte.

Kdo vse nam zaupa:

Naša vizija je,

da smo vaša najboljša izbira pri celostnem nastopu na spletu. V ta namen neutrudljivo spremljamo najsodobnejše smernice in uporabljamo najboljšo tehnologijo pri izdelavi spletnih trgovin:

Sledimo UX/UI trendom

Naš pristop temelji na najsodobnejših UX/UI standardih za optimalno uporabniško izkušnjo.

Oblikujemo po meri

Vaša spletna trgovina bo takšna kot si jo želite, saj v procesu oblikovanja upoštevamo vaše želje.

SEO optimizacija

Z nami sodeluje SEO strokovnjak, ki bo vašo spletno trgovino optimiziral za iskalnike.

Prilagoditve za naprave

Stran prilagodimo petim načinom: namiznemu, tabličnemu (obe rotaciji ekrana) in mobilnemu (obe rotaciji ekrana).

Narejeno za hitrost

Na strežnikih in na spletnih trgovinah uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, kar omogoča zelo hitro nalaganje strani.

Usmerjenost v cilj

Kaj točno želite doseči z vašo spletno trgovino? Ta cilj upoštevamo in stran postavimo z namenom konverzije. [ Več ]

Kaj pa po izdelavi?

Varnost

Z rednim vzdrževanjem, varnostnimi ukrepi in posodobitvami poskrbimo, da je spletna trgovina varna pred napadalci.

Enostavno urejanje

Po končani izdelavi boste lahko enostavno posodobljali vsebino vaše spletne trgovine.

Kaj pravijo
naše stranke?

David Berdajs

Inzenir.si

Starfinitju smo zaupali naš nov projekt, izdelavo precej obsežne spletne strani s sistemom članstva, ogromno različnimi vsebinami in funcionalnostmi, dodatno pa smo želeli, da se vse našteto samodejno posodablja oz. za to skrbijo uporabniki sami. Dejan s katerim smo bili v kontaktu je za ta osnutek našel kup odličnih rešitev, ki so bistveno zmanjšale ceno (ni bilo potrebno iti v povsem “custom” programiranje), ob vsakem koraku oz. napredku v izdelavi pa smo bili obveščeni preko e-pošte ali telefona. Prav tako se predvideni stroški izdelave niso spreminjali, vedno se je iskala rešitev znotraj začrtanega finančnega okvirja. V primeru, da bi dodatni vložek močno izboljšal funkcionalnosti pa smo bili o tem obveščeni, točno se nam je prikazalo kako bo to izboljšalo delovanje in tako smo se veliko lažje odložili za zvišanje budgeta.

Kar nas je najbolj navdušilo glede splošnega sodelovanja je zagotovo 24/7 odzivnost v skoraj dobesednem pomenu. Dejan nam je na razna vprašanja in prošnje odgovarjal praktično takoj, ne glede na to ali je bil vikend, praznik ali pozno po delovnem času. Nujne zadeve so bile izvedene v roku 1-2 dni in zelo hitro smo usklajevali stvari. Kar pa nas še danes preseneča je vrsta storitev, ki jih ponujajo - od same izdelave spletnih strani, do dizajna, administracije Google Workspace-a in Microsoft Business računov, do optimizacije SEO itd… Od začetnega plana za izdelavo spletne strani smo sedaj sodelovanje razširili še na veliko drugih področij za katere ponujajo svoje storitve.

Tanja Skaza

Inštitut Skaza

Starfiniti je kot odkritje pravega sodelavca, ki ne le sledi istim vrednotam, temveč jih živi iz srca. Navdušili so me s svojo predanostjo in globokim razumevanjem poslanstva Inštituta Skaza. Njihova strast do dela in neomajna vera v to, kar počnejo, mi daje zaupanje, da se jim prepuščam, kot strokovnjakom za spletne strani.  

Ni jim vseeno le za tehnične vidike naših spletnih strani, temveč tudi za človeški faktor. Se ne zadovoljijo s površinskimi rešitvami; vedno iščejo načine, kako izboljšati uporabniško izkušnjo obiskovalcev. 

Njihova odprtost za moje ideje in zmožnost, da jih združijo s svojim strokovnim znanjem, nam prinašajo rezultate. Vedno so pripravljeni pomagati, ne glede na izzive, ki se pojavijo. Zavedajo se, da gre za več kot le tehnično delo - gre za gradnjo mostov med nami in našimi strankami. Hvala, ker ste več kot le strokovnjak. Ste srce našega digitalnega doživetja.

Tanja Čajavec

365° DIGITAL

Naša izkušnja sodelovanja z njimi je bila izjemno pozitivna in uspešna.

Dejan in ekipa Starfiniti so pokazali visoko raven strokovnosti, predanosti in tehničnega znanja pri izvedbi našega projekta. Njihovo razumevanje naših potreb in ciljev je bilo ključnega pomena pri oblikovanju spletne strani, ki popolnoma odraža našo vizijo in poslovne zahteve.

Komunikacija med nami in ekipo Starfiniti je bila vedno jasna, odzivna in učinkovita. Ves čas so nas obveščali o napredku projekta in nas usmerjali skozi celoten proces. Delo je bilo opravljeno v predvidenih rokih, kar je bilo izjemno pomembno za nas.

Poleg tega so nas impresionirali s svojo kreativnostjo in oblikovalskim pristopom k projektu. Rezultat je bila spletna stran, ki je ne samo funkcionalna in tehnično dovršena, ampak tudi estetsko privlačna in uporabnikom prijazna.

Naša izkušnja s Starfinitijem je bila izjemna, in z veseljem jih priporočam vsem, ki iščejo zanesljivega in visoko usposobljenega partnerja za izdelavo spletne strani. Hvala Dejanu in ekipi Starfiniti za odlično opravljeno delo!

Miha Hrovat

Treecelet

S Starfiniti delamo od samega začetka Treecelet, kar je seveda znak, da smo s sodelovanjem zadovoljni. Nudijo nam vse, kar potrebujemo - gostovanje, tehnične rešitve strani, dizajni, licence vtičnikov...

Skupaj smo naredili sigurno več kot 5 strani, od tega različne spletne trgovine, kot tudi B2B platformo za sajenje dreves drugih podjetij. Vedno nam pomagajo poiskati najboljšo rešitev, ki je trenutno na trgu. Po njihovem priporočilu smo pred kratim prišli na nov WordPress urejevalnik, kar se je izkazalo za vrhunsko potezo. Z veseljem priporočam.

Pripravljeni na uspeh?

Zakaj Starfiniti

Smo specializirani za izdelavo spletnih strani v WordPress-u. Pri tem nam stoji ob strani visoko zmogljiv builder.

Uporabljamo samo najboljšo in najsodobnejšo tehnologijo.

Ker pa se zavedamo, da je prisotnost na spletu več kot le imeti spletno stran, boste v naši ponudbi našli tudi marketing, oglaševanje in SEO storitve.

Imamo odlične rezultate pri domačih in tujih spletnih trgovinah.

Zato vam lahko spretno svetujemo na področju spletne prodaje, dostavnih služb, plačilnih sredstev in še česa. Smo pa res vsestranski, kajne? :)

Kaj smo
ustvarili?

Dotakni se
Dotakni se
Dotakni se
Dotakni se

Tehnologija spletnih trgovin

V agenciji Starfiniti uporabljamo napredne tehnologije za ustvarjanje vaših zgodb na spletu.

WordPress

Smo strokovnjaki za WordPress, najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin (CMS) na svetu, ki zagotavlja prilagodljivo in razširljivo osnovo za ustvarjanje izjemnih spletnih mest.

Breakdance

Za delo na WordPressu uporabljamo visoko zmogljiv vizualni gradnik Breakdance. Gre za napredno orodje za ustvarjanje vizualno privlačnih in visoko prilagojenih spletnih mest. Omogoča nam, da lahko hitro in učinkovito uresničimo vašo vizijo spletne strani.

LiteSpeed gostovanje

Na naših strežnikih uporabljamo najnaprednejšo tehnologijo, s čimer zagotovimo vaši strani visoko hitrost delovanja. Litespeed je namreč do 22x hitrejši od Apache tehnologije, ki jo uporablja večina gostovanj.

WooCommerce

Specializirani smo za WooCommerce, vodilno orodje za ustvarjanje spletnih trgovin v WordPressu. To nam omogoča hitro in učinkovito postavitev, ki je prilagojena vašim potrebam in ciljem. WooCommerce je sinonim za zanesljivost in prilagodljivost, kar vam omogoča osredotočanje na rast vašega poslovanja.

Magento

Je optimalna izbira za tiste, ki potrebujejo zanesljivo rešitev za velikopotezne projekte, kjer katalog presega en milijon izdelkov. Platforma je zasnovana za visoko zmogljivost in prilagodljivost, zato poskrbi za enostavno upravljanje tudi na najbolj obsežnih spletnih trgovinah.

Proces izdelave

Potek izdelave spletne trgovine se lahko spreminja glede na specifične zahteve projekta.

Pri razvoju vseh spletnih strani in trgovin sodelujejo vsaj trije strokovnjaki: SEO specialist, UI oblikovalec in razvijalec spletnih mest. V primeru bolj obsežnih projektov se naša ekipa razširi na pet članov, kjer se pridružita še izkušen oglaševalec in UX oblikovalec.

V splošnem poteka proces na sledeč način:

 1. Izbira pravega CMS-ja za izdelavo spletne trgovine

 2. Analiza in načrtovanje spletne trgovine

 3. Vzpostavitev arhitekture oz. načrta spletne strani (wireframe)

 4. Oblikovanje spletni strani in izdelkov

 5. Razvoj spletne trgovine

 6. Ustvarjanje ali vnos vsebine in njena implementacija

 7. Prilagoditve za mobilne in tablične naprave

 8. Testiranje in zagotavljanje kakovosti

 9. Objava spletne trgovine in morebitno usposabljanje naročnika

 10. Vzdrževanje in redna optimizacija

 11. Storitve po objavi spletne strani (marketing, SEO ipd.)

Pripravljeni na uspeh?

Cenik

Cena razvoja spletne strani se lahko spreminja zaradi različnih dejavnikov. Spodaj so našteti ključni elementi, ki vplivajo na končno ceno:

Tip projekta:

Je en izmed pomembnejših faktorjev pri določanju cene . Gre za enostavno predstavitveno stran z enim izdelkom ali kompleksno spletno trgovino oz. B2B portal po meri?

Kompleksnost oblikovanja:

Vse naše spletne trgovine so oblikovane po meri, kar pomeni, da je mogoča različna kompleksnost oblikovanja. Od tega pa je odvisno, koliko časa bo vzela implementacija.

Naprednost funkcionalnosti:

Predstavljajo višlji strošek razvoja, sem pa sodijo npr. napredni filtri, mega meniji, napredni iskalniki, avtomatizirani uvozi/izvozi izdelkov, seznam želja, primerjalniki, B2B funkcionalnosti ali integracije z drugo programsko opremo.

Priprava vsebine:

Dobra vsebina je ključni element vsake spletne trgovine. V kolikor vam jo pripravi naša ekipa, se to doda v strošek izdelave.

Obseg strani:

Večje število podstrani, kategorij in izdelkov pomeni višjo ceno izdelave same spletne trgovine, saj se poveča čas potreben za njihovo oblikovanje, izgradnjo in vnos vsebine.

Interaktivni elementi:

Sem sodijo na primer drsniki, pojavna okna, obrazci, napredne animacije in druge interaktivne funkcionalnosti, ki zahtevajo dodatno razvojno delo.

Prilagamo okviren cenik glede na obseg in zahtevnost spletne trgovine:

Pripravljeni na uspeh?

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.