Projekti in rešitve

Z vami soustvarjamo uspešne projekte.

Kdo vse nam zaupa:

Dotakni se

Spletna stran

Building Trust

Stalno predstavništvo Republike Slovenije v Organizaciji združenih narodov.

Slovenija je postala začasna članica Varnostnega sveta Združenih narodov (OZN) v obdobju 2024-2025. Glavni namen strani je tako predstaviti njeno članstvo v tujini.

Poseben poudarek ima zato angleška različica strani, kjer so objavljene izjave, novice in socialne objave Ministrstva za zunanje zadeve, kot tudi informacije o zgodovini in področjih delovanja Republike Slovenije v OZN.

Rdeča nit strani, ki je pravzaprav zelena, je design zastavljen okoli simbolov Triglava in golobčka.

Portal po meri

Spletna stran

Strežniki

A1 gostovanje

Popolnoma avtomatiziran portal za spletno gostovanje in domene.

Za A1 Slovenija smo v celoti prenovili infrastrukturo spletnega gostovanja in domen. Projekt je razdeljen na tri segmente:

  • V prvem delu smo zasnovali pristajalno stran, ki prikazuje ponudbo gostovanja, domen in SSL, pri čemer smo uporabili visoko zmogljive tehnologije (high performance) na platformi WordPress.

  • V drugem delu smo vzpostavili avtomatiziran portal za obračunavanje storitev gostovanja in domen.

  • V zadnjem delu sta prišla na vrsto konfiguracija in optimizacija strežnikov.

Dotakni se
Dotakni se

Spletna stran

Spletna trgovina

Spletna akademija

Inštitut Skaza

Spletna stran z dodano spletno trgovino in spletno akademijo.

Cilj prenove spletne strani in trgovine tanjaskaza.si je bil skozi celostno grafično podobo (CGP) in strukturo prikazati vrednote, vizijo in poslanstvo Inštituta Skaza.

Spletna stran je dobila popolno prenovo dizajna (UI), izboljšano uporabniško izkušnjo (UX) in zelo dobro optimizacijo za iskalnike (SEO). Posledično je že v nekaj mesecih po prenovi organski obisk spletne strani narasel za 50% v primerjavi z enakim trimesečnim obdobjem prejšnjega leta.

Na spletno stran smo integrirali tudi spletno trgovino WooCommerce in na poddomeni postavili sodobno spletno akademijo s pomočjo tehnologije LearnDash za WordPress.

Portal po meri

Spletna trgovina

Inzenir.si

Zaposlitveni portal za inženirje s knjižnico znanja.

Inzenir.si povezuje člane društva Strojnik z delodajalci, ki iščejo kvalificiran kader s področja strojništva. Portal omogoča poleg zaposlitvenih oglasov tudi objavo dogodkov, start-up projektov, člankov in ostalihvsebin.

Po meri izdelan avtomatiziran zaposlitveni portal temelji na uporabi ACF (Advanced Custom Fields) na platformi WordPress.

Za osnovo smo uporabili visoko zmogljivi gradnik Breakdance, s katerim smo vzpostavili eleganten in moderen dizajn (UI), ki ga je zasnoval oblikovalec Andrej Schulz. Obdelava spletnih plačil in njihova avtomatizacija poteka preko WooCommerce.

Dotakni se
Dotakni se

Spletna trgovina

B2B

Vse za telefone

Največja spletna trgovina z dodatki za telefone v Sloveniji.

Spletna trgovina se ponaša s telefonskimi ovitki in dodatki za telefone ter premore več kot 50 000 izdelkov na zalogi. Narejena je v WooCommercu z uporabo najsodobnejše tehnologije za Wordpress / WooCommerce. Gostuje na zelo optimiziranem strežniku, kjer je omogočena uporaba Object Cache (veliko število obiskovalcev ne obremeni hitrosti delovanja strani).

Za dodatne funkcije smo v spletni trgovini uporabili tiste vtičnike, ki omogočajo povečanje zmogljivosti (scalability) same strani in je ne zasičijo - posledično ima lahko takšna spletna stran vse tja do 1M+ izdelkov. Poleg B2C trgovine smo vzpostavili še ločen B2B portal.

Spletna trgovina

iLovePizza

Butična spletna trgovina namenjena ljubiteljem pice.

Izdelava spletne trgovine se včasih začne že pri izbiri pravega imena. Pri tem projektu smo prav veseli, ker je bila sprejeta naša ideja za poimenovanje butične spletne trgovine ilovepizza.si. Cilj trgovine je bil poskrbeti za privlačen prikaz ponudbe izdelkov za pico in zagotoviti, da bo celotna stran odsevala strast picoljubov in picopekov.

Spletna trgovina je bila zasnovana z visoko zmogljivim gradnikom (high performance builder) za zagotavljanje vrhunske hitrosti in odlične uporabniške izkušnje (UX). Celotni nakupni proces smo optimizirali z uporabo sodobnih dodatkov, ustreznih orodij in upoštevanja najnovejših UX smernic za spletne trgovine.

Dotakni se

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.