Zakaj in kdaj izbrati WooCommerce za izdelavo spletne trgovine

Posodobljeno: 25. 09. 2023

Z WooCommerce bo vaša E-Trgovina prodala VEČ!

Živimo v zlati dobi podjetništva. Povezanost sveta in družabna omrežja so poskrbeli, da se s svojimi kupci povezujete, kar iz udobja svoje domače dnevne sobe. Če imate unikaten izdelek, storitev ali bi radi prodali neuporabne stvari iz vašega podstrešja, se bo na svetovnem spletu zagotovo našel pravi kupec. Da bo pravi kupec našel vas, pa je potrebna dobra E-TRGOVINA. To pa dobite z WooCoomerce.

Pregledno, hitro in enostavno

E-Trgovina WooCommerce je vtičnik (plugin), ki ga vstavitte v WordPress. Od leta 2011 jo uporabljajo manjše in večje spletne trgovine. Prisoten je v kar 28 % vseh spletnih trgovin. Kot WordPress jo odlikuje enostavna uporaba in odličen pregled na celotno spletno trgovino.

WooCommerce je bil zgrajen z namenom, da lahko vsak hitro in enostavno ponudi svoje produkte svetu in pri tem ne zapravi tono denarja. WooCommerce je namreč brezplačen! Seveda s tem v uporabo ne dobite vseh možnosti, ki jih nudi, vendar je več kot dovolj, da začnete svojo spletno pot.

Odlikuje ga konstanten razvoj

Kot celoten WordPress, je tudi E-Trgovina WooCommerce vedno deležna izboljšav. Redno se popravljajo napake in varnostne razpoke ter dodajo posodobitve. Vsakih nekaj mesecev pa pride večji »update«, ki še dodatno izboljša funkcije in celotno izkušnjo. S tem bo vaša E-Trgovina vedno zadostila vsem potrebam kupcev.

Jezična podpora tudi v Slovenščini

WooCommerce ima jezično podporo v več deset jezikih, med katerimi je tudi Slovenščina. To pomeni, da vam ni treba biti ekspert v angleščini, da odprete svojo lastno spletno trgovino. Od postopkov, navodil in kasneje samih kategorij v trgovini, je vse predeno v naš materni jezik. S tem bom vaša E trgovina prijazna do slovenskih kupcev in razumljiva vsem ljudem. Seveda pa je za vaš prodor v svet omogočen enostaven preklop na angleško verzijo.

Odličen pregled nad naročili in veliko oblik plačevanja

WooCommerce ima že v samem jedru veliko oblik plačevanja. Od plačila po povzetju, do paypala in predračunov. Z uporabo vtičnikov pa je možno dodati še druge oblike. Poleg tega imate veliko orodij, ki spodbujajo kupce k nakupu (kuponi) in jim omogočajo hitrejšo in enostavnejšo nakupno pot. Najboljši primer tega je uporabniški račun. Ko se kupec enkrat registrira v vašo spletno trgovino, jim pri naslednjem nakupu ni več potrebno izpolnjevati vseh podatkov, ki so potrebni za dokončanje naročila. S tem se bodo konverzije povečale, saj je pri tem odpravljen en korak in sama nakupna pot je bistveno hitrejša in prijaznejša.

Zakaj vam bo E-Trgovina WooCommerce povečala prodajo?

Vsi vemo, da je čas dobrina, ki se je ne da nadomestiti. Zato moramo izkoristiti in optimizirati vsako minuto. To še posebej velja v poslovnem svetu, kjer te konkurenca hitro povozi, če si nisi dovolj odziven.

WooCommerce poskrbi, a boste vedno v koraku s časom. Zaradi enostavne uporabe in odličnim pregledom nad podatki, bo vaša E-trgovina veliko bolj efektivna in v krajšem času, boste obdelali več naročil in povpraševanj. Vse to pa se bo seveda odražalo v večji prodaji in večjem profitu.

Še nimate izkušenj na spletu? Obrnite se na nas!

Čeprav je WooCommerce enostaven, je računalniška tehnologija še vedno kar zahtevna. In če se pri vzpostavitvi spletne trgovine znajdete v škripcih, potem vam rade volje pomagamo. Z nami je že veliko strank svoje produkte lansiralo na trg in doseglo odlične rezultate. Pomagali vam bomo pri vzpostavitvi spletne strani kot tudi pri vgradnji same spletne trgovine. Kasneje pa vam bomo vedno na voljo za morebitne popravke ali dodatna vprašanja.

Sedaj pa samo v akcijo in naj vaša E-trgovina zasije v polnem zamahu!

Sorodni članki

Spletni marketing oziroma digitalno oglaševanje na Facebooku in na Googlu

Spletni marketing si je v zadnjih letih priboril pomembno prednost v primerjavi z drugimi oblikami marketinga. Vse več podjetij zato v ospredje postavlja digitalno oglaševanje – ne glede na to, ali gre za manjša ali večja podjetja. Izraz »spletni marketing« je pomensko širok, saj zajema najrazličnejše možnosti. Seveda pa so nekatere precej učinkovitejše od drugih. […]

Izdelava spletne trgovine in postavitev spletne strani: potek in cena izdelave

Izdelava spletne trgovine se zdi danes relativno preprosta. Na voljo so namreč posebna orodja, ki močno olajšajo nalogo. Seveda pa je vse odvisno od velikosti internetne trgovine in od vaših želja. Če gre za kompleksnejši projekt, je vsekakor pametno, da se izdelava internetne trgovine zaupa profesionalcem. Podobno pa velja v primeru, da načrtujete postavitev spletne […]

Hitra in ugodna izdelava logotipa za podjetja

Izdelava logotipa označuje vizualen element podjetja, ki je ključen za njegovo prezentacijo in opaznost produktov ali storitev. Logotipi so lahko slikovni ali besedni znaki, lahko pa tudi kombinacija obojega. Izdelava logotipa mora biti premišljena, končni rezultat pa je lahko ime, simbol, monogram, znak ali katerakoli druga oblika. Le kdo ne pozna prepoznavnih simbolov in znakov […]

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.