Zakaj je Magento prava izbira za večje spletne trgovine

Posodobljeno: 25. 09. 2023

Magento: Najboljša izbira za velike spletne trgovine

Tokrat predstavljamo še tretjo platformo, na kateri lahko izdelamo spletno stran. Vendar, kar Magento razlikuje od prejšnjih dveh je dejstvo, da je ustvarjen za velike spletne trgovine. Zaradi svoje prilagodljivosti in fleksibilnosti je to idealna platforma, ki lahko obdela več tisoč produktov v vaši spletni trgovini.

 

Magento je ustvarjen za prodajo

 

Govorili smo že o nekaj CMS sistemih, na katerih lahko razvijete svojo spletno trgovino. Vendar edino Magento je bil razvit izključno za namene prodaje. To dokazuje pester izbor funkcij in pripomočkov, ki so zasnovani izključno za povečevanje prodaje in optimizacijo prodajnih kanalov.

 

Je ljubljenec ISKALNIKOV

 

Jedro platforme Magento je zasnovan na podlagi algoritmov, ki so prijazni do iskalnikov. Vaši izdelki bodo indeksirani tako, da bodo preko brskalnikov dobili veliko organskega prometa in se nasploh uvrščali visoko, kar je iz stališča prodaje, izjemno pomembno, saj boste manj zapravili za plačljive oglase.

 

Izjemna zmogljivost

 

Kot smo že omenili, je Magento dovolj zmogljiv za več 1000 izdelkov v vaši spletni trgovini. Prav tako se ne ozira na različne načine poslovanje in vodenja, saj brez težav zmore vse napore, ki mu jih »vržete«. Z možnostjo konstantnih razširitev pa poskrbi, da lahko vaše podjetje raste, pri tem pa nikoli ne bo potrebno iti na drugo platformo.

 

Ima močno skupnost

 

Čeprav je v zadnjih letih na trg prišlo več konkurentov, Magetno še vedno ostaja ena izmed vodilnih platform. Posledično se je zaradi svoje priljubljenosti, okoli njega zgradila velika in močna skupnost. Ta skrbi, da je platforma vedno posodobljena in opremljena z najnovejšimi dodatki. Prav tako pa ravno zaradi močne skupnosti in želje po vrhunski kvaliteti storitev, platforma ostaja »bug- free.«

 

Je pravi FLASH med CMS sistemi

 

Ena izmed rak ran velikih spletnih trgovin, je njihova hitrost oz. pomanjkanje le te. Namreč nalaganje strani je v večini primerov eden izmed glavnih dejavnikov, ki odločajo o tem, ali bo nekdo zaključil nakup ali pa bo odšel s strani. In nihče ne mara spletnih strani, kjer potrebujete celo večnost, da vnesete podatke in vse, kar je potrebno, da zaključite nakup. In ravno slaba hitrost je že velikokrat bila razlog za propad veliko spletnih trgovin.

 

S platformo Magento te skrbi odpadejo. Je izjemno hitra, varna in zanesljiva. Ne glede na velikost spletne trgovine bo stran vedno naložila v najkrajšem možnem času.

 

Preko enega BACKENDA, lahko vodite več spletnih trgovin

 

To je izjemno praktično. Še posebej danes, ko hkrati vodimo več poslov, je izjemno pomembno, da imamo nad vsem dober pregled. Skakanje od enega do drugega spletnega računa ni samo zamudno, temveč tudi nepraktično. Magento pa omogoča, da vse vodite z enega samega računa oz. ene same nadzorne plošče. Skok iz ene v drugo trgovino, je tako dosegljiv le z enim ali dvema klikoma.

 

Torej, če imate idejo oz. vzpostavljate svojo spletno trgovino, potem je Magento prava izbira za vas.  V kolikor pa potrebujete pomoč in bi radi zanesljivo ter varno spletno trgovino, pa se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Sorodni članki

Spletni marketing oziroma digitalno oglaševanje na Facebooku in na Googlu

Spletni marketing si je v zadnjih letih priboril pomembno prednost v primerjavi z drugimi oblikami marketinga. Vse več podjetij zato v ospredje postavlja digitalno oglaševanje – ne glede na to, ali gre za manjša ali večja podjetja. Izraz »spletni marketing« je pomensko širok, saj zajema najrazličnejše možnosti. Seveda pa so nekatere precej učinkovitejše od drugih. […]

Izdelava spletne trgovine in postavitev spletne strani: potek in cena izdelave

Izdelava spletne trgovine se zdi danes relativno preprosta. Na voljo so namreč posebna orodja, ki močno olajšajo nalogo. Seveda pa je vse odvisno od velikosti internetne trgovine in od vaših želja. Če gre za kompleksnejši projekt, je vsekakor pametno, da se izdelava internetne trgovine zaupa profesionalcem. Podobno pa velja v primeru, da načrtujete postavitev spletne […]

Hitra in ugodna izdelava logotipa za podjetja

Izdelava logotipa označuje vizualen element podjetja, ki je ključen za njegovo prezentacijo in opaznost produktov ali storitev. Logotipi so lahko slikovni ali besedni znaki, lahko pa tudi kombinacija obojega. Izdelava logotipa mora biti premišljena, končni rezultat pa je lahko ime, simbol, monogram, znak ali katerakoli druga oblika. Le kdo ne pozna prepoznavnih simbolov in znakov […]

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.