Zakaj je WORDPRESS najboljša izbira za spletno stran vašega podjetje

Posodobljeno: 25. 09. 2023

Najprej bomo odgovorili na vprašanje, kaj sploh je WORDPRESS. Je sistem, s katerim si zgradite svojo spletno stran. Tehnično se sistemu reče CMS (Content Managment system), kar v prevodu pomeni: Sistem za urejanje vsebine. Sistemov je več, vendar WORDPRESS je v zadnjih letih najbolj priljubljena platforma, ker je PREPROST za uporabo in omogoča hitro urejanje vsebine brez hudega koderskega znanja.

WORDPRESS PONUJA ENOSTAVNE REŠITVE ZA VAŠO SPLETNO STRAN

Smo v zlati dobi digitalnega marketinga. Naše življenje je integrirano s spletom, socilanimi omrežji in spletnimi nakupi. Kar se je še pred nekaj leti zdelo nemogoče in utopija je danes realnost. Vedno več ljudi nakupuje in raziskuje prek spleta, in če vaše podjetje tam ni prisotno, potem ste obsojeni na propad.

Vemo, da je prvi korak, ki ga morate storiti dobra SPLETNA STRAN. Je osnova vsakega podjetja, saj brez nje ne OBSTAJATE. Lahko imate najboljši produkt ali storitev, vendar če o njem ne bo nihče nič vedel, potem nimate produkta.

A dobra spletna stran se ne naredi iz danes na jutri. Potrebno je vložiti veliko truda in energije, zato da postanete vidni in da ima vaša spletna stran želen učinek. Tradicionalne spletne strani so kompleksne in polne t.i »bugov«. Vedno, ko jo hočete osvežiti oz. naložiti nanjo novo vsebino, vas je strah, da se vam bo sesul cel sistem.

Z wordpress platformo, pa te skrbi odpadejo. Namreč sistem je izjemno prijazen do uporabnika in vsak lahko brez težav na spletno stran nalaga novo svežo vsebino. Vse to vam prihrani veliko časa in posledično denarja, saj boste prihranjen čas uporabili za razvoj svojega podjetja.

Z WORDPRESSOM IMATE NADZOR NAD VAŠO SPLETNO STRANJO

Enostavna uporaba s seboj prinese nadzor nad vašo stranjo. Stare spletne strani so zaradi svoje kompleksnosti potrebovale programerja, za vsako majhno spremembo na strani. Že en sam Blog je zahteval goro kode in popravkov, ki jih brez programerja niste bili zmožno opraviti sami. WordPress pa vam omogoča upravljanje s spletno stranjo s kateregakoli računalnika na svetu. Imate nov blog, ki bi garadi delili? WordPress vam to omogoči v 5 minutah!

OBLIKA SPLETNE STRANI JE V CELOTI VAŠA

WordPress ponuja prednastavljene teme, ki so prilagojene različnim branžam. Vendar to ne pomeni, da jih ne morete spreminjati. Ravno nasprotno. Vsaka vrstica, vsaka slika, vsak element je v celoti prepuščen vam in vašim željam. Seveda, to zahteva malce več tehničnega znanja vendar vsak spletni programer vam bo to uredil brez večjih težav.

BLOG JE ŽE INTEGRIRAN S PLATFORMO

Danes je vsebina KRALJ. Več vsebine kot sproduciraš, bolj si viden. Zato je pomembno, da ima vaša spletna stran BLOG. Preko njega ponujate relevantne informacije o vaših storitvah oz. produktih. Stare spletne strani, temu niso bile prilagojene in za blog vtičnik, so programerji potrebovali več ur in ogromno kode ter vašega denarja. WordPress pa to težavo preprosto reši z integriranim BLOGOM. S tem lahko hitro in enostavno dodajate prispevke na spletno stran in si s tem večate ugled in zaupanje med vašimi strankami.

OMOGČA ENOSTAVNO DODAJANJE NOVIH ELEMENTOV NA STRAN

Verjetno ste že slišali za PLUGIN oz. vtičnik. To so dodatki, ki se jih integrira na spletno stran. WordPress ponuja več tisoč dodatkov. Od enostavnih koledarjev do zapletenih animacij, galerij itn. Vsak dodatek prinaša dodatno vrednost vaši spletni strani in s tem boljšo uporabniško izkušnjo. Vse to bo vašo spletno stran naredilo privlačno, uporabno in predvsem profitabilno, saj boste z njo povečali promet oz. vašo vidnost na spletu. To pa je tudi cilj vsakega podjetja.

Sorodni članki

Spletni marketing oziroma digitalno oglaševanje na Facebooku in na Googlu

Spletni marketing si je v zadnjih letih priboril pomembno prednost v primerjavi z drugimi oblikami marketinga. Vse več podjetij zato v ospredje postavlja digitalno oglaševanje – ne glede na to, ali gre za manjša ali večja podjetja. Izraz »spletni marketing« je pomensko širok, saj zajema najrazličnejše možnosti. Seveda pa so nekatere precej učinkovitejše od drugih. […]

Izdelava spletne trgovine in postavitev spletne strani: potek in cena izdelave

Izdelava spletne trgovine se zdi danes relativno preprosta. Na voljo so namreč posebna orodja, ki močno olajšajo nalogo. Seveda pa je vse odvisno od velikosti internetne trgovine in od vaših želja. Če gre za kompleksnejši projekt, je vsekakor pametno, da se izdelava internetne trgovine zaupa profesionalcem. Podobno pa velja v primeru, da načrtujete postavitev spletne […]

Hitra in ugodna izdelava logotipa za podjetja

Izdelava logotipa označuje vizualen element podjetja, ki je ključen za njegovo prezentacijo in opaznost produktov ali storitev. Logotipi so lahko slikovni ali besedni znaki, lahko pa tudi kombinacija obojega. Izdelava logotipa mora biti premišljena, končni rezultat pa je lahko ime, simbol, monogram, znak ali katerakoli druga oblika. Le kdo ne pozna prepoznavnih simbolov in znakov […]

Naša vizija je postati vaša najboljša izbira za celostni nastop na spletu.

Mariborska cesta 7,
3000 Celje

Hej, hej,

Kako vam lahko pomagamo?

Vse pravice pridržane © 2024 Starfiniti d.o.o.